DKPU smv:digital

Få hjælp til digital omstilling af din virksomhed

Få hjælp til digital omstilling af din virksomhed

Der stilles 100.000 kr. til rådighed som tilskud til rådgivningsforløb vedrørende afklaring af digitale muligheder, udvikling af business cases eller implementering af nye teknologier og løsninger. 

Erhvervsstyrelsen har igennem regeringens strategi for Danmarks digitale vækst stiftet programmet SMV:Digital, der har til formål at fremme digitaliseringen blandt små og mellemstore virksomheder. Programmet løber i perioden 2018-2021 og er todelt således at der ydes 100.000 kr. til potentielafklaring og 100.000 kr. til implementering. Midlerne kan kun bruges til rådgivning og ikke indkøb af hardware/software. 

DKPU hjælper virksomheder med at udarbejde ansøgninger til SMV:Digital og det er gratis for DKPUs medlemmer. Et medlemskab hos DKPU starter fra 2.500 kr. om året. Her kan du læse meget mere om vores medlemskaber.

Næste runde af SMV:Digital åbner i starten af 2020. Puljerne bliver tildelt efter først-til-mølle-princippet. 

Så der er ingen tid at spilde, udfyld kontaktformularen her på siden for at komme forrest i køen.

DKPU og din virksomhed

Dansk Produktions Univers F.M.B.A (DKPU) er en nonprofit medlemsejet forening, som er stiftet af danske små- og mellemstore virksomheder til at fremme deres konkurrencekraft.

DKPU assisterer bl.a. med at tiltrække udviklingsmidler til vores medlemmer og er samtidigt et kompetencehus, således vi kan løbe med virksomhederne hele vejen i deres digitaliserings- og automationsrejse. 

DKPU er 100% uvildige rådgivere og har stor erfaring med digitaliserings- og automationsmuligheder både i form af potentialeafklaringer og implementering. Vi er godkendte rådgivere til SMV:Digital og har kørt adskillige forløb igennem – store som små. Disse forløb omhandler IT og ERP, sensorer, robotter, køb af maskiner, proces og produktivitetsforbedring, digitaliseret salg og marketing og meget mere.

I de første runder af SMV:Digital har DKPU rådgivet +25 virksomheder/medlemmer og udarbejdet deres ansøgninger, hvilket har resulteret i en 100% hitrate – alle virksomhederne har fået tildelt udviklingsmidler.

smv:digital

Opfylder din virksomhed disse krav:

  • Er en lille eller mellemstor virksomhed (SMV-status)
  • Har minimum 3 fuldtidsansatte og har dansk CVR-nr
  • Afsat ressourcer til at implementere ny teknologi i jeres virksomhed
  • Har vækstambitioner og ønske om at forbedre jeres produktivitet

Udfyld nedenstående kontaktformular og får DKPUs hjælp til din ansøgning.

kontakt os

70 22 87 22

Spettrupvej 7b, 8722 Hedensted

hov, Inden du smutter

tilmeld dig til vores nyhedsmail

nyhedsmailen udkommer ca. 4 – 6 gange om året.

eller du kan også hurtigt følg os på LinkedIn