DKPU smv:digital

Få hjælp til digital omstilling af din virksomhed

DKPU smv:digital

Få hjælp til digital omstilling af din virksomhed

Der stilles 100.000 kr til rådighed som tilskud til rådgivningsforløb vedrørende afklaring af digitale muligheder, udvikling af business cases eller implementering af nye teknologier og løsninger.

Erhvervsstyrelsen har igennem regeringens strategi for Danmarks digitale vækst stiftet programmet SMV:Digital, der har til formål at fremme digitaliseringen blandt små og mellemstore virksomheder. Programmet løber i perioden 2018-2021. Der udmøntes en pulje på forskellige tidspunkter, som tildeles efter først-til-mølleprincippet. Ansøgningsfristen for næste runde forventes at blive i august 2019.

Ring til DKPU og få en fordel ved at benytte DKPU’s ekspertise til din ansøgning.

Kontakt DKPU allerede i dag og få del i succesen.

DKPU og din virksomhed

DKPU er sat i verden af SMV’er for SMV’er og er dermed en medlemsejet non-profit forening. DKPU har ét formål – at rådgive dens medlemmer til at fremme deres konkurrencekraft.

DKPU assisterer bl.a. med at tiltrække udviklingsmidler til deres medlemmer og rådgiver hele vejen i virksomhedernes digitaliserings- og automationsrejse.

DKPU bidrager med uvildig rådgivning af digitale løsninger og automationsmuligheder både i form af potentialeafklaringer og implementering. Vi er godkendte rådgivere til SMV:Digital og har kørt adskillige forløb igennem – store som små. Disse forløb omhandler IT og ERP, sensorer, robotter, køb af maskiner, proces og produktivitetsforbedring, digitaliseret salg og marketing og meget mere. 

I de første runder af SMV:Digital har DKPU rådgivet over 20 virksomheder og udarbejdet deres ansøgninger, hvilket har resulteret i en 100% hitrate – alle virksomhederne har fået tildelt 100.000 kr. i tilskud.

Så tag fat i os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at øge din digitaliseringsgrad.

kontakt

DKPU

70 22 87 22

smv:digital

Har du brug for 100.000 kr til digital udvikling af din virksomhed.

Få hjælp til din ansøgning her.