DKPU smv:digital

Få hjælp til digital omstilling af din virksomhed

DKPU smv:digital

Få hjælp til digital omstilling af din virksomhed

Der stilles 100.000 kr til rådighed som tilskud til rådgivningsforløb vedrørende afklaring af digitale muligheder, udvikling af business cases eller implementering af nye teknologier og løsninger.

Erhvervsstyrelsen har igennem regeringens strategi for Danmarks digitale vækst stiftet programmet SMV:Digital, der har til formål at fremme digitaliseringen blandt små og mellemstore virksomheder. Programmet løber i perioden 2018-2021. Der udmøntes en pulje på forskellige tidpunkter, som tildeles efter først-til-mølleprincippet. I denne omgang er der åbnet for 250 forløb, hvor de første ansøgninger allerede er landet.

SÅ ER DER INGEN TID AT SPILDE.

DKPU og din virksomhed

Dansk Produktions Univers F.M.B.A (DKPU) er er non-profit medlemsejet forening, som er et kompetencehus skabt af danske små- og mellemstore virksomheder til at fremme deres konkurrencekraft. DKPU assisterer bl.a. med at tiltrække udviklingsmidler til deres medlemmer og løber med dem hele vejen i virksomhedernes digitaliserings- og automationsrejse.

DKPU har erfaringer med uvildig rådgivning af digitale løsninger og automationsmuligheder både i form af potentialeafklaringer og implementering. Vi er godkendte rådgiver til SMV:Digital og har kørt adskillige forløb igennem – store som små. Disse forløb omhandler IT og ERP, sensorer, robotter, køb af maskiner, proces og produktivitetsforbedring, digitaliseret salg og marketing og meget mere. 

I sidste runde af SMV:Digital havde DKPU en 100% hitrate på de ansøgninger vi hjalp med, så tag fat i os og høre hvordan vi kan hjælpe dig med at øge din digitaliseringsgrad.

kontakt

Sharif Tawfik

Projektingeniør

DKPU
st@www.dkpu.dk
2729 1304

smv:digital

Har du brug for 100.000 kr til digital udvikling af din virksomhed.

Få hjælp til din ansøgning her.