proces og produktivitetsscreening

Få screenet din virksomhed og identificeret jeres optimeringspotentiale med fokus på din virksomheds produktivitet og bundlinje.

Proces- og Produktivitets- screening

proces og produktivitetsscreening

Vi hjælper med at give et objektivt blik på din virksomhedsgang til at konkretisere udviklingsmuligheder

Sammen med Dansk Produktions Univers kan din virksomhed få belyst dens udviklingsmuligheder og potentialer. Det giver dig et overblik over hvilke optimeringer, der kan skabe værdi for din virksomhed. Der er fokus på din produktion, administration og sammenspillet herimellem, for at skabe stabile arbejdsgange og et optimeret flow i din virksomhed. 

Formålet med screeningen er at kunne stille skarpt på konkrete muligheder eller problemstillinger, som efterfølgende kan udformes til projekter, der vil fremme din virksomheds konkurrencekraft. 

I screeningen vurderes både produktionsprocesser og virksomhedens generelle forhold. Dette opsummeres i et samlet billede af både potentialer og udfordringer ved en implementering. Screeningen er relevant for alle produktionsvirksomheder på tværs af industrier og automationsgrad.

På et møde hos jer gennemgår vi sammen jeres konkrete situation, ønsker og virksomhedsprocesser. Ligeledes afdækkes de særlige forhold, der gælder i netop din virksomhed. I får en kvalificeret vurdering af, hvor jeres største optimeringspotentialer findes, de vigtigste overvejelser I bør gøre jer, samt et oplæg til hvordan I bedst kan komme videre i processen. ,

kontakt

Claus Højgaard

Adm. Direktør

DKPU
ch@www.dkpu.dk
2625 0217

kontakt

Sharif Tawfik

Projektingeniør

DKPU
st@www.dkpu.dk
2729 1304

vores
produktblade

– læse og download-

klik på ikonet for yderligere information omkring Proces- og Produktivitetsscreening

proces- og produktivitetsscreening produktblade

Proces- og
produktivitets-
screening
produktblade