Dansk Produktions Univers logo

Vores mål er at fremme og udvikle konkurrencekraften hos nye og eksisterende produktionsvirksomheder i Danmark

Dansk Produktions Univers’ tilgang fokuserer på at bringe høj faglig viden og metodik ned på jorden

vores
tilgang

Vores tilgang har fokus på mennesker, proces og opfølgning for at sikre eksekvering.

Dansk Produktions Univers’ værktøjskasse spænder bredt med den nødvendige ekspertviden. Tag derfor altid fat i Dansk Produktions Univers – uanset din udfordring med udvikling af produktionsvirksomhed.

Vi er meget bevidste om, at udfordringerne for nye samt eksisterende produktionsvirksomheder konstant er at bevæge sig mod mere systematisk og industriel procestænkning.

Dansk Produktions Univers er optaget af altid at have en 360º graders tilgang med fokus på eksekvering. Medarbejderdrevet aktivitet skaber den bedste indlevelse, forankring og udvikling. Struktur omsætter hurtigt teori til praksis, og sikrer effektivitet og fremdrift. Evaluering og opfølgning giver en bedre og en mere målrettet indsats – og ikke mindst resultater. Det er det, som det hele handler om.

Dansk Produktions Univers bygger skræddersyede forløb op omkring et kerneforløb og grundlæggende elementer, hvor der sikres en fælles kalibrering af tingenes tilstand, et fælles fokus for forandring, et fælles billede af hvad der er vigtigst lige nu og ikke mindst en fælles motivation for implementering.

holdet

Lone Jakobsgaard

Administrerende Direktør

Preben Kæseler

Projektchef

Claus Højgaard

Chefkonsulent

Sharif Tawfik

Konsulent

Lars Bruntse

Kommunikationsmedarbejder

Mette Kjær

Administrativ medarbejder

Linda Poulsen

Grafisk Designer

Talentholdet

Talentholdet er talentudvikling og viden i samspil mellem virksomheder, borgere og uddannelse. (MLGP-E-17-0827)

Tak til LAG for at støtte de mange medlemmer der er, og har været med på vores fantastiske Talenthold.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne

Natascha Bombales Noer Toplica

Talentholdet, Cirkulær Økonomi

Victor Thorup-Kjærulff

Talentholdet, salg og marketing

Zita Antoni

Talentholdet, Cirkulær Økonomi

Sukejna Mulalic

Talentholdet, Kommunikation

Samarbejdspartnere

Dansk Produktions Univers samarbejder med en række virksomheder og institutter med målet; at udvikle og fremme konkurrencekraften hos nye og eksisterende produktionsvirksomheder i Danmark.

Dansk Produktions Univers arbejder i feltet mellem det offentlige, erhvervslivet og uddannelser, og vi skaber vores resultater i samarbejde med virksomheder, organisationer og institutter – som du kan møde herunder.

Samarbejd med os!

Kontakt os for at få mere information om hvordan du kan samarbejde med os og blive en del af vores univers.

7022 8722

info@dkpu.dk

historie

Dansk
Produktions
Univers

Dansk Produktions Univers blev stiftet i 2013 i samarbejde med RealDania, Insero Horsens og Hedensted Kommune som følge af finanskrisen. Mange lokale produktionsvirksomheder blev hårdt ramt af finanskrisen og det førte til at mange virksomheder lukkede eller flyttede fra kommunen og til udlandet. Med et ønske om at genskabe arbejdspladser og kompetenceløfte de eksisterende virksomheder, blev Dansk Produktions Univers stiftet.

Vi ønskede at skabe et miljø, hvor der var fokus på produktionsiværksætteri og på at skabe flere produktionsvirksomheder i lokalområdet. Derudover ønskede vi også at skabe et videnscenter og omdrejningspunkt for industriel produktion og virksomhedsudvikling, hvor eksisterende produktionsvirksomheder kunne få rådgivning og sparring i virksomhedsudvikling og optimering, så de fik bedre konkurrencemæssige vilkår.

I dag hjælper Dansk Produktions Univers ikke kun lokale produktionsvirksomheder, men har været med til at styrke konkurrencekraften i over 200 små og mellemstore produktionsvirksomheder på tværs af hele Danmark. Vi er fortsat optaget af at udvikle og konkurrenceløfte produktionsvirksomheder, med et fokus på at skabe tværgående og stærk sammenhængskraft mellem ledende aktører inden for udviklingen af industriel forretnings- og kompetenceudvikling.

11

DEC 2013

vision og mission
Danmark
Konkurrencekraft
Produktion
Udvikling

Vores vision:

Dansk Produktions Univers er et nationalt fyrtårn; et videns- og kompetencecenter for fremtidens produktion i Danmark, og vi skal være Danmarks bedste center for produktionsiværksætteri.

Vores mission:

Hos Dansk Produktions Univers arbejder vi målrettet for at fremme konkurrencekraften for eksisterende og nye produktionsvirksomheder.

vores
Værdier

Ambition

vi tillader os at være ambitiøse, både på egne vegne og dem vi arbejder med. Vi vil gerne gøre en forskel, og se at det skaber resultater, når vi flytter mindsettet hos os selv og andre.

Forskellighed

er det, som gør os stærke og giver Dansk Produktions Univers den bredde, der skal til, så vi kan vejlede virksomheder til også selv, at søge forskellighed. Vi hylder forskellighed gennem at have ansatte med forskellige kulturelle baggrunde og vilkår.

Udvikling

er alfa og omega både for os som personer, for Dansk Produktions Univers, og for de virksomheder vi arbejder med. Vi har alle et personligt årligt udviklingspunkt, delmål for Dansk Produktions Univers og søger i vores udvikling efter viden som vi kan dele med og styrke produktionsvirksomhederne.

Passion

vi har en passion for at udvikle produktionsvirksomheder, skabe arbejdspladser, og at kunne bringe vores eget talent i spil – hver dag.

Tillid

vores fundament, idet vi med tillid kan flytte os selv og andre, så vi indfrier mål, har en sund arbejdsplads og et miljø, hvori alle kan vokse.