Vores mål er at fremme og udvikle konkurrencekraften hos nye og eksisterende produktionsvirksomheder i Danmark

Dansk Produktions Univers’ tilgang fokuserer på at bringe høj faglig viden og metodik ned på jorden

vores
tilgang

Vores tilgang har fokus på mennesker, proces og opfølgning for at sikre eksekvering.

Dansk Produktions Univers’ værktøjskasse spænder bredt med den nødvendige ekspertviden. Tag derfor altid fat i Dansk Produktions Univers – uanset din udfordring med udvikling af produktionsvirksomhed.

Vi er meget bevidste om, at udfordringerne for nye samt eksisterende produktionsvirksomheder konstant er at bevæge sig mod mere systematisk og industriel procestænkning.

Dansk Produktions Univers er optaget af altid at have en 360º graders tilgang med fokus på eksekvering. Medarbejderdrevet aktivitet skaber den bedste indlevelse, forankring og udvikling. Struktur omsætter hurtigt teori til praksis, og sikrer effektivitet og fremdrift. Evaluering og opfølgning giver en bedre og mere målrettet indsats – og ikke mindst resultater. Det er det, som det hele handler om.

Dansk Produktions Univers bygger skræddersyede forløb op omkring et kerneforløb og grundlæggende elementer, hvor der sikres en fælles kalibrering af tingenes tilstand, et fælles fokus for forandring, et fælles billede af hvad der er vigtigst lige nu og ikke mindst en fælles motivation for implementering.

DKPU fmba Dansk Produktions Univers

holdet

Claus Højgaard

Adm. Direktør

Sharif Tawfik

Projektleder

Linda Poulsen

Grafisk Designer

Lone Jakobsgaard

Innovationschef

Charlotte Bæksted

Salgs- og Projektsupporter

Kim Jespersen

Rådgiver

Filiz Güllü

Kontormedarbejder

Victor Thorup-Kjærulff

Marketingsassistent

Phuoc Dam

Juniorrådgiver

bestyrelsen

Karina Boldsen

Bestyelsesformand

Henning Lysgaard

Næstformand

Ronni Ziegler

Bestyrelsesmedlem

Ken Cordes

Bestyrelsesmedlem

Kim Nørgaard Andreasen

Bestyrelsesmedlem

Birger Hansen

Bestyrelsesmedlem

Samarbejdspartnere

Dansk Produktions Univers samarbejder med en række virksomheder og institutter med målet; at udvikle og fremme konkurrencekraften hos nye og eksisterende produktionsvirksomheder i Danmark.

Dansk Produktions Univers arbejder i feltet mellem det offentlige, erhvervslivet og uddannelser, og vi skaber vores resultater i samarbejde med virksomheder, organisationer og institutter – som du kan møde herunder.

Interesse medlemmer

Samarbejdspartnere

Samarbejd med os!

Kontakt os for at få mere information om hvordan du kan samarbejde med os og blive en del af vores univers.

70 22 87 22

info@dkpu.dk

historie

Dansk
Produktions
Univers

Dansk Produktions Univers A/S blev stiftet i 2013 i samarbejde med RealDania, Insero Horsens og Hedensted Kommune som følge af finanskrisen. Mange SMV-produktionsvirksomheder blev hårdt ramt af finanskrisen og det førte til at mange virksomheder lukkede eller flyttede produktionen til udlandet. Med et ønske om at genskabe arbejdspladser og kompetenceløfte de eksisterende og nye produktionsvirksomheder, blev Dansk Produktions Univers A/S sat i verden.

Man ønskede vi også at skabe et videnscenter og omdrejningspunkt for industriel produktion og virksomhedsudvikling, hvor eksisterende og nye produktionsvirksomheder kunne få rådgivning og sparring i virksomhedsudvikling og optimering, så de fik bedre konkurrencemæssige vilkår.

I tiden frem til 2019 nåede Dansk Produktions Univers A/S at styrke konkurrencekraften i over 200 små og mellemstore produktionsvirksomheder på tværs af hele Danmark.

Som en naturlig videreudvikling blev det kommercielle A/S afviklet i 2019, og et nyt medlemsejet F.M.B.A. (forening med begrænset ansvar) blev dannet 1. februar 2019. Vi er fortsat optaget af at udvikle og konkurrenceløfte SMV-produktionsvirksomheder, nu blot med et endnu skarpere fokus. Vi arbejder desuden for at skabe tværgående sammenhængskraft mellem ledende aktører inden for udviklingen og understøttelsen af fremtidens produktion i Danmark.

11

DEC 2013

vision og mission
Danmark
Konkurrencekraft
Produktion
Udvikling

Vores vision:

Dansk Produktions Univers er et nationalt fyrtårn; et videns- og kompetencecenter for fremtidens produktion i Danmark, og vi skal være Danmarks bedste center for produktionsiværksætteri.

Vores mission:

Hos Dansk Produktions Univers arbejder vi målrettet for at fremme konkurrencekraften for eksisterende og nye produktionsvirksomheder.

vores
Værdier

Ambition

vi tillader os at være ambitiøse, både på egne vegne og dem vi arbejder med. Vi vil gerne gøre en forskel, og se at det skaber resultater, når vi flytter mindsettet hos os selv og andre.

Forskellighed

er det, som gør os stærke og giver Dansk Produktions Univers den bredde, der skal til, så vi kan vejlede virksomheder til også selv, at søge forskellighed. Vi hylder forskellighed gennem at have ansatte med forskellige kulturelle baggrunde og vilkår.

Udvikling

er alfa og omega både for os som personer, for Dansk Produktions Univers, og for de virksomheder vi arbejder med. Vi har alle et personligt årligt udviklingspunkt, delmål for Dansk Produktions Univers og søger i vores udvikling efter viden som vi kan dele med og styrke produktionsvirksomhederne.

Passion

vi har en passion for at udvikle produktionsvirksomheder, skabe arbejdspladser, og at kunne bringe vores eget talent i spil – hver dag.

Tillid

vores fundament, idet vi med tillid kan flytte os selv og andre, så vi indfrier mål, har en sund arbejdsplads og et miljø, hvori alle kan vokse.