Vores mål er at fremme og udvikle konkurrencekraften hos nye og eksisterende produktionsvirksomheder i Danmark

Dansk Produktions Univers’ tilgang fokuserer på at bringe høj faglig viden og metodik ned på jorden

vores
tilgang

Vores tilgang har fokus på mennesker, proces og opfølgning for at sikre eksekvering.

Dansk Produktions Univers’ værktøjskasse spænder bredt med den nødvendige ekspertviden. Tag derfor altid fat i Dansk Produktions Univers – uanset din udfordring med udvikling af produktionsvirksomhed.

Vi er meget bevidste om, at udfordringerne for nye samt eksisterende produktionsvirksomheder konstant er at bevæge sig mod mere systematisk og industriel procestænkning.

Dansk Produktions Univers er optaget af altid at have en 360º graders tilgang med fokus på eksekvering. Medarbejderdrevet aktivitet skaber den bedste indlevelse, forankring og udvikling. Struktur omsætter hurtigt teori til praksis og sikrer effektivitet og fremdrift. Evaluering og opfølgning giver en bedre og mere målrettet indsats – og ikke mindst resultater. Det er det, som det hele handler om.

Dansk Produktions Univers bygger skræddersyede forløb op omkring et kerneforløb og grundlæggende elementer, hvor der sikres en fælles kalibrering af tingenes tilstand, et fælles fokus for forandring, et fælles billede af, hvad der er vigtigst lige nu og ikke mindst en fælles motivation for implementering.

DKPU fmba Dansk Produktions Univers

klik for at
downloade
vores brochure

bestyrelsen

Karina Boldsen

Bestyelsesformand

Henning Lysgaard

Næstformand

Ronni Ziegler

Bestyrelsesmedlem

Ken Cordes

Bestyrelsesmedlem

Kim Nørgaard Andreasen

Bestyrelsesmedlem

Birger Hansen

Bestyrelsesmedlem

Samarbejdspartnere

Dansk Produktions Univers samarbejder med en række virksomheder og institutter med målet; at udvikle og fremme konkurrencekraften hos nye og eksisterende produktionsvirksomheder i Danmark.

Dansk Produktions Univers arbejder i feltet mellem det offentlige, erhvervslivet og uddannelser, og vi skaber vores resultater i samarbejde med virksomheder, organisationer og institutter – som du kan møde herunder.

Interessemedlemmer

Samarbejdspartnere

Samarbejd med os!

Kontakt os for at få mere information om, hvordan du kan samarbejde med os og blive en del af vores univers.

historie

Dansk
Produktions
Univers

Dansk Produktions Univers A/S blev stiftet i 2013 i samarbejde med RealDania, Insero Horsens og Hedensted Kommune som følge af finanskrisen. Mange SMV-produktionsvirksomheder blev hårdt ramt af finanskrisen, og det førte til at mange virksomheder lukkede eller flyttede produktionen til udlandet. Med et ønske om at genskabe arbejdspladser og kompetenceløfte de eksisterende og nye produktionsvirksomheder blev Dansk Produktions Univers A/S sat i verden.

Man ønskede også at skabe et videnscenter og omdrejningspunkt for industriel produktion og virksomhedsudvikling, hvor eksisterende og nye produktionsvirksomheder kunne få rådgivning og sparring i virksomhedsudvikling og optimering, så de fik bedre konkurrencemæssige vilkår.

I tiden frem til 2019 nåede Dansk Produktions Univers A/S at styrke konkurrencekraften i over 200 små og mellemstore produktionsvirksomheder på tværs af hele Danmark.

Som en naturlig videreudvikling blev det kommercielle A/S afviklet i 2019, og et nyt medlemsejet F.M.B.A. (forening med begrænset ansvar) blev dannet 1. februar 2019. DKPU er fortsat optaget af at udvikle og konkurrenceløfte SMV-produktionsvirksomheder – nu blot med et endnu skarpere fokus. Der arbejdes desuden for at skabe tværgående sammenhængskraft mellem ledende aktører inden for udviklingen og understøttelsen af fremtidens produktion i Danmark.

11

DEC 2013

vision og mission
Danmark
Konkurrencekraft
Produktion
Udvikling

Vores vision:

Dansk Produktions Univers er et nationalt fyrtårn; et videns- og kompetencecenter for fremtidens produktion i Danmark, og vi skal være Danmarks bedste center for produktionsiværksætteri.

Vores mission:

Hos Dansk Produktions Univers arbejder vi målrettet for at fremme konkurrencekraften for eksisterende og nye produktionsvirksomheder.

vores
Værdier

Ambition

vi tillader os at være ambitiøse, både på egne vegne og dem vi arbejder med. Vi vil gerne gøre en forskel og se, at det skaber resultater, når vi flytter mindsettet hos os selv og andre.

Forskellighed

er det, som gør os stærke og giver Dansk Produktions Univers den bredde, der skal til, så vi kan vejlede virksomheder til også selv at søge forskellighed. Vi hylder forskellighed gennem at have ansatte med forskellige kulturelle baggrunde og vilkår.

Udvikling

er alfa og omega både for os som personer, for Dansk Produktions Univers og for de virksomheder, vi arbejder med. Vi har alle et personligt årligt udviklingspunkt, delmål for Dansk Produktions Univers og søger i vores udvikling efter viden, som vi kan dele med- og styrke produktionsvirksomhederne.

Passion

vi har en passion for at udvikle produktionsvirksomheder, skabe arbejdspladser og at kunne bringe vores eget talent i spil – hver dag.

Tillid

er vores fundament, idet vi med tillid kan flytte os selv og andre, så vi indfrier mål, har en sund arbejdsplads og et miljø, hvori alle kan vokse.

Pragmatisk og kommerciel profil inden for forretningsudvikling, salg og ledelse.

Claus Højgaard

Adm. Direktør

Dansk Produktions Univers Claus

Less is more.
Form follows function.
Design is thinking made visual.

Linda Poulsen

Grafisk Designer

Dansk Produktions Univers Linda

Optimering indenfor Supply Chain Management, Logistik og ERP.

Kim Jespersen

SENIORRÅDGIVER

kim jespersen DKPU rådgiver

Markedsføring og kommunikation på de digitale platforme.

Søren Skov Olsen

Digital Marketing og Kommunikationsrådgiver

Søren Skov Olsen - DKPU - Digital Marketing og Kommunikaitonsrådgiver

Kontorets superhelt.

Filiz Güllü

Kontormedarbejder

DKPU Filiz Güllü

Stærk forretningsudviklingsbaggrund med ledelses- og praktisk erfaring indenfor strategi, innovation, produktion/sourcing, udvikling/salg og international partner- og kundehåndtering.

 Poul Søjberg

Associeret Seniorrådgiver

DKPU FMBA Poul Sojberg Associeret Seniorrådgiver

Profil med en bred praktisk og teoretisk baggrund indenfor produktionsstrategi, automatisering, produktionsoptimering, kvalitet og digitalisering.

Thomas Hjort

Associeret Seniorrådgiver

DKPU FMBA Thomas Hjort Associeret Seniorrådgiver

Strategisk stærk senior kommunikationsspecialist med solide erfaringer i organisationsudvikling, forandringsledelse og innovationsprojekter

Lone Jakobsgaard

ASSOCIERET SENIORRÅDGIVER

lone jakobsgaard

Løser alle problemer.
(næsten)

Victor Thorup-Kjærulff

Marketingsassistent

Dansk Produktions Univers Victor

Supply Chain Management.
Production and Optimization.

Phuoc Dam

Juniorrådgiver

Phuoc Dam DKPU Junioringeniør

Supply Chain Management.
Production and Optimization.

Tobias Heinicke

Juniorrådgiver

Tobias Heinicke Juniorrådgiver DKPU

Operations & Supply Chain Management

Morten Johansson

Juniorrådgiver

Morten Johansson Juniorrådgiver DKPU

hov, Inden du smutter

tilmeld dig til vores nyhedsmail

nyhedsmailen udkommer ca. 4 – 6 gange om året.

eller du kan også hurtigt følg os på LinkedIn