DKPU Netværking

Vi kan udvide og udvikle dit netværk

Netværk

DKPU Netværking

Større netværk giver flere muligheder

Bliv en del af et lille og eksklusivt netværk, hvor du som leder kan sparre med andre ledere om de udfordringer du oplever i hverdagen. Her kan du med ligesindede mødes og udvikle erfaring og viden, samt diskutere problemstillinger fra hverdagen.

Vi tilbyder et strategisk leder netværk, som afholdes med nøje udvalgte oplægsholdere der hver har deres eget ekspertiseområde, såsom kommunikation, digitalisering, procesoptimering og andet. Her vil man kunne sparre med andre ledere om blandt andet, forandringsledelse, implementering af nye teknologier og meget mere.

Vi tilbyder også netværk for produktionsledere, der består af oplæg og cases, som bunder ud i faglige diskussioner og udveksling af erfaring. Her vil der være et fokus på emner såsom, procesoptimering, kvalitet, planlægning og styring.

Stategisk
Leder
netværk

Deltag i et netværk hvor fremtiden og dine hverdagsudfordringer kan drøftes

Vores Strategiske Leder Netværk er for dig og din virksomhed. I dette fortrolige forum kan du sparre om hverdagens udfordringer, din virksomhed og hvad fremtiden kan have af betydning for din virksomhed. Netværket skaber et forum med dig og andre ledere hvor der spares og mødes om ny viden.

klik for
strategisk
leder
netværk
produktblade

Emnerne er blandt andet:

Forandringsledelse

implementering af ny teknologier

ledelse og strategi

generationsskifte

morgendagens medarbejder

produktions-
Leder
netværk

Produktionsledernetværket skaber et rum hvor du kan sparre om hverdagens udfordringer.

I netværket møder du ligesindede som mødes om netværk, ny viden og sparring. Dette skaber et rum hvor du kan lære af andres fejl og erfaringer. Der vil desuden være oplæg og cases baseret på nøje udvalgte temaer.

Produktions-
leder
netværk
produktblade

Emnerne er blandt andet:

LEDELSE OG FLASKEHALS

implementering af nye teknologier

PROCESOPTIMERING

KVALITET

PLANLÆGNING OG STYRING

kontakt

Claus Højgaard

Adm. Direktør

DKPU
ch@www.dkpu.dk
2625 0217