Produktions- og Erhvervservice – fokus på vækst

erhvervsservice medlemskab

Få del i vores viden, metoder og værktøjer der er med til at gøre en forskel.

Hos Dansk Produktions Univers er vi specialister i at hjælpe små og mellemstore produktionsvirksomheder med udvikling og optimering, med et fokus på at styrke konkurrencekraften. Vi hjælper dog også erhvervsservices med at skabe udvikling og vækst lokalt for produktionsvirksomheder.

Vi tilbyder derfor et medlemskab for erhvervsservices som giver adgang til Dansk Produktions Univers’ produktionsfokuserede kurser, udviklingsforløb, viden og ydelser fra både vores konsulenter og vores nichekonsulenter.

Med et medlemskab hos Dansk Produktions Univers opnår dig og dine medlemsvirksomheder muligheden for at få rådgivning og sparring omkring udviklingen af jeres lokale produktionsvirksomheder. Dig og dine medlemsvirksomheder får fri adgang til Dansk Produktions Univers’ arrangementer, hvor der to gange årligt bliver afholdt møder, med henblik på øget konkurrencekraft i de produktionsvirksomheder vi arbejder med. I får også fri adgang til vores netværk og viden, hvor I fire gange årligt får tilsendt vores magasin DRIVKRAFT, indeholdende nyheder, cases, analyser og værktøjer, hvor I har mulighed for at blive en del af vort magasin.

Som erhvervsservice medlem får du optjent bonus, som kan anvendes på konsulentydelser hos Dansk Produktions Univers. Du får 5% bonus for omsætning af 100.000 kr. fra virksomheder i din kommune, og omsættes der for over 100.000 kr. får du 10% bonus.

Medlemskabet tegnes for et år ad gangen og gentages automatisk.

kontakt

Claus Højgaard

Chefkonsulent

Dansk Produktions Univers
ch@www.dkpu.dk
2625 0217

vores
produktblade

– læse og download-

klik på ikonet for yderligere information omkring erhvervsservice medlemskabet

klik for erhvervsservice medlemskab produktblade