Kommunikation

Sukejna Mulalic

Talentholdet

7022 8722

Jeg er i gang med en cand.mag. inden for international virksomhedskommunikation, og i forbindelse med mit studie, skal jeg være hos DKPU de næste 3 måneder. Mine arbejdsfelter hos DKPU kommer til at bestå af en række diverse kommunikations- og marketingsopgaver, herunder blandt andet, udarbejdelse af tekstmateriale til den kommende nye hjemmeside.

Parallelt med mit studie har jeg arbejdet en del med kommunikation, marketing og PR inden for forskellige brancher. Sammen med mit arbejde og min baggrund fra studiet, har jeg opnået et grundigt kendskab og viden om kulturelle og erhvervsmæssige forskelle i virksomheder, og dette har givet mig kompetencer til at kunne fungere som formidler i adskillige virksomheder og udføre mange forskellige kommunikationsopgaver.

Dansk Produktions Univers, Sukejna